NOTÍCIES DE L'AMPA

CONFERÈNCIA "Els trastorns de la conducta alimentària"
[14.11.2006 - 19:00 h. SALÓ DE PEDRA
-Anorèxia, Bulímia-
A càrrec de la Sra. Silvia Fernández - Psicòloga de l'Institut de trastorns alimentaris (ITA), destinada a pares i professors.
Organitza: l'Ajuntament d'Argentona
Col.labora: d'ITA i escola de Pares i Mares d'Argentona 

Edició del full de serveis de l'AMPA 2006-07
L'AMPA ha editat un fulletó explicant tots els serveis que ofereix l'entitat als seus associats. Es tracta d'un tríptic amb els següents apartats:

- Serveis de l'AMPA: aula d'estudi, adquisició de publicacions per a la biblioteca, gestió de la quota de material, compra de materials i equipaments educatius, cursos d'informàtica per a mares i pares, xerrades i tallers de formació, casal d'estiu "Fòrum IES" i la representació als consells escolars.

- Principals objectius de l'AMPA per al curs 2005-06: construcció del nou institut a Dosrius, previsió de terrenysper al segon IES d'Argentona i activitats per al curs 2005-06.
- La Junta de l'AMPA: On s'explica l'actual composició de la Junta i es convida a tots els pares i mares que ho vulguin a formar-ne part activa.

600 alumnes cursen enguany els seus estudis a l'IES d'Argentona
L'IES d'Argentona ha iniciat aquest curs 2006-2007 amb poc més de 600 alumnes matriculats, uns 30 menys que el curs passat. La xifra d'alumnes s'ha pogut reduir gràcies a l'entrada en funcionament del nou institut a Dosrius.


Aula de repàs
Aquest any iniciem un nou servei: l'aula de repàs a l'IES tots els dilluns, dimarts i dijous a la tarda, de 17.15 a 19.00 h.. Aquesta nova activitat pretén ser una ajuda als alumnes amb més dificultats de seguiment del ritme del curs. La direcció del centre serà qui escollirà els alumnes que més necessiten d'aquest servei, que serà gratuït pels usuaris, ja que el finança l'AMPA en la seva totalitat.
 

Activitats extraescolars a l'IES
Des de l'AMPA i la direcció es constata una manca d'ús de les instal·lacions de l'IES un cop acabades les classes, així com poca oferta de formació no reglada per a alumnes de 12 a 18 anys. Per això, es prepararan propostes de cursets extraescolars per els alumnes per tal de poder potenciar la formació integral del alumnes i la imatge de l'IES. no només com a centre de estudi, sinó també com un centre lúdic. Es proposen diferents opcions de cursets com: informàtica, plàstica, escalada, escacs, etc. Aquestes activitats es podrien fer en col·laboració amb les entitats culturals i esportives de la vila.
 


L'edifici de l'IES


El vestíbul del nostre centre


L'aula d'estudi


La biblioteca